Trappstädning Täby

Trappstädning Täby

Professionell städning av:
Trappor – Tvättstugor – Gemensamma utrymmen

Vi erbjuder trappstädning i Täby! Välkommen till Åkerbyvägen Städservice! Utifrån era önskemål och behov genomför vi en kvalitativ städning.

Trappstädning Täby

En trappuppgång ska kännas välkomnande. Vi hjälper er att se till att den är ren och välskött för att den ska ge ett riktigt positivt första intryck för besökare.

Ett välskött trapphus handlar däremot om så mycket mer än om ett trevligt intryck. När trappstädning sköts professionellt kan också slitage minska och livslängden på ytor och material i fastigheten kan därmed öka. Detta är en nog så viktig aspekt då trappor ofta används flitigt.

Trappstädning har ofta sina utmaningar, små som stora. Det är ofta ont om plats och tung utrustning kan behöva bäras upp och ned för trapporna. Därför kan en trappstädning vara komplicerad och allmänt tung. Vår personal har erfarenheten och kunskapen som krävs för att genomföra arbetet på bästa möjliga sätt. Personalen har ett välorganiserat arbetssätt och rätt utrustning för arbetet. Vi arbetar alltid effektivt och noggrant för att ni ska få ett rent och fint trapphus.

Trappstädningen är en viktig del av våra helhetslösningar, men vår städtjänst för bostadsrättsföreningar består av så mycket mer än bara trappstädning. Läs gärna mer om våra helhetslösningar här.

Med vårt arbete inom trappstädning utgår vi från Täby men vi arbetar även i dess omnejd. Välkommen att kontakta oss om ni är intresserade av att erhålla vår hjälp, eller om ni har några frågor om vårt arbete.

Trappstädning Täby

ÅKERBY STÄDSERVICE AB (559335-3872)  •  Hagmovägen 77 •  187 74 Täby   •  0722 - 59 40 06  •  info@akerbyab.se